Sunday, March 24, 2013

WELCOME 2013~



fuuhhhhhh~ perghhh.. punye la berabuk blog ni..tebai gila habuk....hahaha..

bila watashi tgk tarikh "Last post"... haaaaaamekaw~ 2 years ago !!!
kesian watshi punyer blog ni... tadak orang nak jenguk dia..watashi pun sekadar lalu saja,tak datang jenguk pon.. apaaara punya tuan blog..

pejam celik pejam celik da 2 tahun da blog nih dan watashi pon nak abes belajaq dah~ tu pasai la nak post kat cni pasai exam!!! takut punya pasal.... tadak tempat laen nak ngadu ~ (^___^)v










haaaa..... ni la dia..
Alhamdulillah....telah datang hari dan ketikanya....
Semoga semuanya berjalan lancar...demi menggenggam segulung Diploma...segala jerih payah diharungi *cewah2...nada cekal la pulak kan*
Photobucket

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete